Terug naar Project

Type H

Bijzonder luxe. Dat zijn de vier royale penthouses van Noorderlofts Majestat. Type H heeft een woonoppervlakte van 134 m² en een buitenruimte van 47 m². Uitzonderlijk veel ruimte! Dit penthouse bevindt zich, net zoals de andere drie penthouses, op de bovenste verdieping van het appartementengebouw.

Zonnig balkon op het zuidoosten
Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon, waar u uitzicht heeft op de Emil Sandströmweg. Penthouse type H is gelegen op het zuidoosten, waardoor u op uw balkon volop kunt genieten van de zon!

Drie slaapkamers en twee badkamers
De penthouses van Noorderlofts Majestat zijn bijzonder ruim en door de vele lichtinval ogen de woningen nóg ruimer. Het balkon van dit appartementen grenst niet alleen aan de woonkamer, maar ook aan de drie (slaap)kamers. Een van deze drie slaapkamers heeft zelfs een ruime badkamer en suite. Grenzend aan de hal treft u nog een tweede badkamer en een separaat toilet.

Open woonkeuken en oase van licht
Wanneer u het woongedeelte van het penthouse ingaat, treft u als eerste de open woonkeuken met kookeiland. Ook is er volop ruimte voor een grote eettafel waar u makkelijk acht stoelen aan kwijt kunt. Verderop in het woongedeelte bevindt zich het zitgedeelte, vanwaar u direct uw bijzonder ruime balkon bereikt.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.

•Lucht warmtepomp inclusief koeling
•Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
•Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten
•WTW-installatie
•Gebouw voldoet aan de nieuwste BENG-eisen

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over wonen in een prachtig penthouse in Noorderpolder? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 660.000,-
Woonoppervlakte vanaf 134 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
24 - - 134 m2 3 - Verkocht