Terug naar Project

Type G

Bijzonder luxe. Dat zijn de vier royale penthouses van Noorderlofts Majestat. Type G, het grootste appartement, beschikt over een woonoppervlakte van 159 m² en een buitenruimte van 53 m². Uitzonderlijk veel ruimte dus! Dit penthouse bevindt zich, net zoals de andere drie penthouses, op de bovenste verdieping van het appartementengebouw.

Prachtig uitzicht vanaf balkon op noordoosten
Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon, waar u prachtig uitzicht heeft over het groene en waterrijke Noorderpolder. Penthouse type G is gelegen op het noordoosten.

Drie slaapkamers en twee badkamers
De penthouses van Noorderlofts Majestat zijn bijzonder ruim en door de vele lichtinval ogen de woningen nóg ruimer. Het balkon van dit appartementen grenst niet alleen aan de woonkamer, maar ook aan de drie (slaap)kamers. Een van deze drie slaapkamers heeft zelfs een ruime badkamer en suite. Grenzend aan de hal treft u nog een tweede badkamer en een separaat toilet.

Open woonkeuken en oase van licht
Wanneer u het woongedeelte van het penthouse ingaat, komt u als eerste in de open woonkeuken met kookeiland. Ook is er volop ruimte voor een grote eettafel waar u makkelijk acht stoelen aan kwijt kunt. Verderop in het woongedeelte bevindt zich het zitgedeelte, vanwaar u ook direct uw bijzonder ruime balkon oploopt.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.

•Lucht warmtepomp inclusief koeling
•Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
•Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten
•WTW-installatie
•Gebouw voldoet aan de nieuwste BENG-eisen

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over wonen in een prachtig penthouse in Noorderpolder? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 770.000,-
Woonoppervlakte vanaf 159 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
23 - - 159 m2 3 - Verkocht