Terug naar Project

Type E

Het appartement type E is uniek in Noorderlofts Majestat, er is er slechts 1 van! Dit type heeft een woonoppervlakte van 79 m² en een buitenruimte van 10 m². Door het vele licht dat via het balkon en de grote ramen binnenstroomt, oogt de woning ruimtelijk.

Balkon op zuidwesten
Vanuit de woonkamer én de slaapkamer bereikt u direct het balkon, vanwaar u uitkijkt op de Emil Sandströmweg. Het appartement van type E bevindt zich op het zuidwesten. Zo geniet u op uw balkon volop van de (avond)zon!

Open woonkeuken en oase van licht
In het woongedeelte komt u als eerste in de open woonkeuken. Verderop bevindt zich aansluitend het zitgedeelte met uitzicht op het zonnige balkon.

Twee slaapkamers, badkamer en berging
Het appartement beschikt over twee (slaap)kamers: een ruime slaapkamer en een ruimte die u ook kunt inrichten als hobbykamer of werkplek. In de hal is een separaat toilet voorzien.  Ook gaat u via de hal, de eerste deur na binnenkomst, de berging binnen.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.

Lucht warmtepomp inclusief (standaard) koeling
Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten (trappenhuis, lift, gangen, kelder)
WTW-installatie
Gebouw voldoet aan BENG

Interesse? Laat uw gegevens achter.
​​​​​​​Droomt u ook al over wonen in een prachtig appartement in Noorderpolder? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 380.000,-
Woonoppervlakte vanaf 79 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
7 - - 79 m2 2 - Verkocht