Terug naar Project

Type D

Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de appartementen van Noorderlofts Majestat ideaal voor u. Dit D-type woning heeft een woonoppervlakte van 103 m² en een buitenruimte van 12 m². Door de het vele licht dat via het balkon en de grote ramen binnenstroomt, oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is.

Balkon op het zuiden
Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon met uitzicht op de Emil Sandströmweg. De 3 appartementen van het D-type bevinden zich op het zuiden. Zo geniet u op uw balkon dus volop van de zon! Door het uitpandig balkon en de lange binnenmuren creëert dit type de mogelijkheid voor het plaatsen van losse kasten.

Open woonkeuken en oase van licht
Zodra u het woongedeelte ingaat, komt u als eerste in de ruime open woonkeuken met kookeiland. Verderop bevindt zich aansluitend het zitgedeelte, vanwaar u direct het zonnige balkon bereikt.

Twee slaapkamers, ruime badkamer en volop opbergruimte
Niet alleen vanuit het zitgedeelte van uw appartement heeft u een mooi uitzicht, dat heeft u ook vanuit alle twee de (slaap)kamers. Aan opbergruimte geen gebrek, want deze bevinden zich op 2 locaties. Ook aan de ruime badkamer zult u veel gemak beleven. In de hal is een separaat toilet voorzien.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.

Lucht warmtepomp inclusief (standaard) koeling
Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten (trappenhuis, lift, gangen, kelder)
WTW-installatie
Gebouw voldoet aan BENG
Interesse? Laat uw gegevens achter.

​​​​​​​Droomt u ook al over wonen in een prachtig appartement in Noorderpolder? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 470.000,-
Woonoppervlakte vanaf 103 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
6 - - 103 m2 2 - Verkocht
13 - - 103 m2 2 - Verkocht
20 - - 103 m2 2 - Verkocht