Terug naar Project

Type C

Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de appartementen van Noorderlofts Majestat ideaal voor u. Het C-type appartement heeft een woonoppervlakte van 108 m² en een buitenruimte van 9 óf 10 m². Het hoekappartement krijgt via het balkon en de grote ramen extra veel licht binnen. Zo oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is.

Balkon op zuidoosten of zuidwesten
Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon met uitzicht op de Emil Sandströmweg. Afhankelijk van welke van de 5 bouwnummers u kiest, bevindt het balkon zich op het zuidoosten of het zuidwesten, op de begane grond, de 1e etage of de 2e etage. Volop genieten van de (avond)zon!

Open woonkeuken en oase van licht
Wanneer u het appartement via de voordeur en de hal binnenkomt, treft u de woonkamer, de open woonkeuken met kookeiland én een oase van licht aan. Dit met name door de schuifpui richting het balkon. Het zitgedeelte grenst aan uw sfeervolle balkon.

Twee slaapkamers, ruime badkamer en berging
Het appartement beschikt over 2 (slaap)kamers. Via een centrale ruimte grenzen ze beiden aan de ruime badkamer. In de hal is nog een separaat toilet voorzien. De berging bereikt u via de keuken.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.

Lucht warmtepomp inclusief (standaard) koeling
Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten (trappenhuis, lift, gangen, kelder)
WTW-installatie
Gebouw voldoet aan BENG

Interesse? Laat uw gegevens achter.
​​​​​​​Droomt u ook al over wonen in een prachtig appartement in Noorderpolder? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 495.000,-
Woonoppervlakte vanaf 108 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
5 - - 108 m2 2 - Verkocht
12 - - 108 m2 2 - Verkocht
14 - - 108 m2 2 - Verkocht
19 - - 108 m2 2 - Verkocht
21 - - 108 m2 2 - Verkocht