Terug naar Project

Type B

Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de appartementen van Noorderlofts Majestat ideaal voor u. Het B-type appartement heeft een woonoppervlakte van 112 m² en een buitenruimte van 9 óf 10 m². Het hoekappartement krijgt via het balkon en de grote ramen extra veel licht binnen. Zo oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is.

Balkon op noordwesten of noordoosten
Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon, waar u prachtig uitzicht heeft over het groene en waterrijke Noorderpolder. Afhankelijk van welke van de 6 bouwnummers u kiest, bevindt het balkon zich op het noordwesten of het noordoosten, op de begane grond, de 1e etage of de 2e etage.

Open woonkeuken en oase van licht
In de woonkamer treft u, mede door de grote schuifpui richting het balkon, meteen een oase van licht aan. In het woongedeelte met fijne zithoek en de open woonkeuken met kookeiland is het alleen maar genieten!

Twee slaapkamers, ruime badkamer en berging
Het appartement beschikt over 2 (slaap)kamers. De grootste slaapkamer grenst direct aan de ruime badkamer. In de hal is nog een separaat toilet voorzien. Ook gaat u via de hal, de eerste deur na binnenkomst, de berging binnen.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.

Lucht warmtepomp inclusief (standaard) koeling
Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten (trappenhuis, lift, gangen, kelder)
WTW-installatie
Gebouw voldoet aan BENG

Interesse? Laat uw gegevens achter.
​​​​​​​Droomt u ook al over wonen in een prachtig appartement in Noorderpolder? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 515.000,-
Woonoppervlakte vanaf 112 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
2 - - 112 m2 2 - Verkocht
3 - - 112 m2 2 - Verkocht
9 - - 112 m2 2 - Verkocht
10 - - 112 m2 2 - Verkocht
16 - - 112 m2 2 - Verkocht
17 - - 112 m2 2 - Verkocht