Terug naar Project

Type A

Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de appartementen van Noorderlofts Majestat ideaal voor u. Het A-type appartement heeft een woonoppervlakte van 92 m² en een buitenruimte van 12 m². Door de grote raampartijen oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is.

Balkon op westen of oosten
Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon, waar u prachtig uitzicht heeft over het groene en waterrijke Noorderpolder. Afhankelijk van welke van de 6 bouwnummers u kiest, bevindt het balkon zich op het westen of oosten, op de begane grond, de 1e etage of de 2e etage.

Open woonkeuken
Wanneer u het appartement via de voordeur en de hal binnenkomt, treft u als eerste de woonkamer en de open woonkeuken aan. Het zitgedeelte grenst aan uw sfeervolle balkon.

Twee slaapkamers, ruime badkamer en volop opbergruimte
Niet alleen vanuit het zitgedeelte van uw appartement heeft u een mooi uitzicht, dat heeft u ook vanuit alle twee de (slaap)kamers. Aan opbergruimte geen gebrek, want deze bevinden zich op 2 locaties. Ook aan de ruime badkamer zult u veel gemak beleven. In de hal is een separaat toilet voorzien.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.

Lucht warmtepomp inclusief (standaard) koeling
Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten (trappenhuis, lift, gangen, kelder)
WTW-installatie
Gebouw voldoet aan BENG

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over wonen in een prachtig appartement in Noorderpolder? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 430.000,-
Woonoppervlakte vanaf 92 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - - 92 m2 2 - Verkocht
4 - - 92 m2 2 - Verkocht
8 - - 92 m2 2 - Verkocht
11 - - 92 m2 2 - Verkocht
15 - - 92 m2 2 - Verkocht
18 - - 92 m2 2 - Verkocht