De Lelie - Noordgouwe

Schouwen-Duiveland - Noordgouwe
Actueel aanbod

€ 224.000,- tot € 244.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
91 - 192m2
Inhoud
345 - 345m3

Over dit project

Die typische dorpse sfeer, gemoedelijk wonen, omringd door ruimte en natuur, dichtbij het zilte water... Dat is wonen in Noordgouwe.

Noordgouwe ligt centraal op het Zeeuwse vakantie-eiland Schouwen-Duiveland, op slechts 6 kilometer van Zierikzee en een kwartier van duinen en strand. Maar ook grote steden als Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar.

De Lelie wordt ontwikkeld en gebouwd door Bouwbedrijf Boogert, als sfeervol plan van 10 hoek- en middenwoningen en 1 vrijstaande woning aan de Brouwerijstraat in Noordgouwe.

Het project biedt betaalbare en energiezuinige woningen in een prachtige groene omgeving. Een buitenkans voor wie landelijk wil wonen met uitstrekte polders en stad en zee binnen handbereik.

Er wordt gestart met de eerste 5 eengezinswoningen (bouwnummer 1 t/m 5) De kavels hiervan variëren van 91 m2 tot 192 m2 en beschikken allen over een tuin op het zuiden met een ruime berging. De prijzen variëren van € 224.000 v.o.n. tot € 244.000 v.o.n.

Alle eengezinswoningen voldoen aan de nieuwste bouwvoorschriften, zijn zeer energiezuinig en worden gebouwd onder garantie van Woningborg.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Lelie - Noordgouwe
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5
Prijs
€ 224.000,- tot € 244.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schouwen-Duiveland.

Aanmelden