Noorderlofts – Leonore

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Schouwen-Duiveland - Schouwen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 127m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Aan de oostrand van Noorderpolder, in het groen en tegen de waterpartij, liggen reeds de luxe appartementengebouwen Noorderlofts Estelle en Noorderlofts Majestat. Noorderlofts Leonore is de bovenste parel in de rij. De 9 appartementen van Leonore worden allemaal even luxe, duurzaam én vol kwaliteit. Dit nieuwe appartementengebouw beschikt over appartementen die niet kleiner zijn dan 120 m² en met balkons van ongeveer 18 m². De appartementen tellen niet minder dan drie slaapkamers, veel meer dus dan u waarschijnlijk verwacht!


Meer vraag dan aanbod
Wie eenmaal in Zierikzee woont, wil er niet zomaar meer weg. Dat hoeft ook niet. De stad stemt haar voorzieningenniveau voortdurend af op de wensen van haar inwoners. Een luxe appartementengebouw buiten de dynamiek van de stad, daar was vraag naar. Met woonoppervlaktes en buitenruimte die wedijvert met die van traditionele woningen. Noorderlofts Estelle voorzag destijds in die behoefte. Sterker nog: met meer vraag dan aanbod wordt nu ook Noorderlofts Leonore ontwikkeld en aangeboden.


Moderne gemakken
Noorderlofts Leonore is een appartementengebouw dat bovendien de moderne gemakken van nieuwbouw anno 2024 biedt: gasloos, zeer energiezuinig, vloerverwarming én vloerkoeling, een parkeerkelder met voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en een royale berging en balkons die uitnodigen om net zo fijn buiten als binnen te leven.

Meer informatie

DELTA makelaardij 
0111-417808
info@deltamakelaardij.nl 
Bijdevaate Makelaardij
0111-453400
info@bijdevaatemakelaardij.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noorderlofts – Leonore
Woningen
6 van 9 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schouwen-Duiveland.

Aanmelden