Weids

Schouwen-Duiveland - Zierikzee
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 186m2
Kaveloppervlak
513 - 624m2
Inhoud
611 - 777m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Hier woon je weids, in je stijlvolle villa, grenzend aan de polders en groene boomgaarden aan de rand van Zierikzee. Weids kent vier royale woningtypen, allemaal gesitueerd op ruime kavels. De hoogte kenmerkt het ontwerp van de villa’s: met drie volwaardige verdiepingen heb je hier alle ruimte je dromen te realiseren.

Aan de groene rand van Zierikzee woon je heerlijk landelijk en tegelijkertijd op loopafstand van het gezellige en historische centrum van de stad. Zierikzee, op het eiland Schouwen-Duiveland, is een monumentenstad met 12.000 inwoners. Belangrijke voorzieningen, diverse basisscholen, en een school voor voortgezet onderwijs, huisarts, ziekenhuis sportcentrum Laco en een gevarieerd winkelaanbod zijn op loop- en fietsafstand bereikbaar vanuit de wijk. Dichtbij de uitvalsweg N59 ligt Weids bijzonder centraal op een afstand van 45 autominuten van Rotterdam, Breda en Antwerpen. Voor meer informatie over dit project ga naar weidszierikzee.nl/nl/.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weids
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
13 van 29 beschikbaar
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schouwen-Duiveland.

Aanmelden