Weids

Schouwen-Duiveland - Zierikzee
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 186m2
Kaveloppervlak
513 - 624m2
Inhoud
611 - 777m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Weids wonen, met het groen en de ruimte van een dorps karakter en de voorzieningen en gezelligheid van een historisch centrum op korte afstand. Dat kan hier in het nieuwbouwproject Weids te Zierikzee!

Het project Weids Fase 2 is gelegen in nieuwbouwwijk “De Noorderpolder” aan de noordelijke rand van Zierikzee. De Noorderpolder is een veelzijdige nieuwbouwwijk met moderne architectuur gekenmerkt door duurzaamheid. De wijk is ruim en groen opgezet, aan de rand van de Zeeuwse polder en boomgaarden. De steile daken en ruime kavels kenmerken de woningen in dit project.

In fase 2 van Weids worden 29 royale woningen gebouwd tussen de Kadeweg en de Middeldijk. Er zijn een viertal types beschikbaar, die allemaal op ruime kavels staan en flink de hoogte in gaan. Met drie volwaardige verdiepingen bieden alle types veel ruimte en kamers.

Zierikzee is een stad op het eiland Schouwen-Duiveland in de gemeente met dezelfde naam. Het is een monumentenstad met bijna 12.000 inwoners. Diverse voorzieningen zijn op korte afstand van dit project gelegen. Voorzieningen zoals onder andere het sportcentrum Lako, voetbalclub, hockeyclub, de atletiekbaan, diverse basisscholen, huisarts, ziekenhuis en de binnenstad van Zierikzee zijn op loopafstand te bereiken. Dit maakt de wijk ook zo gewild bij jonge gezinnen.

Het nationaal park Oosterschelde en Plan Tureluur liggen op korte afstand van dit project. Plan Tureluur is een uitgestrekt natuurgebied aan de zuidkant van het eiland en is onderdeel van het grootste en natste nationale park van Nederland: de Oosterschelde. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen langs de Oosterschelde met een weids uitzicht over water en land. Via uitvalsweg de N59 zijn steden als Rotterdam en Breda zijn binnen 60 autominuten te bereiken. Via het indrukwekkende en kenmerkende bouwwerk de Zeelandbrug op uitvalsweg N256 is Goes binnen 25 autominuten bereikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weids
Start verkoop
01-07-2022
Koopwoningen
29
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schouwen-Duiveland.

Aanmelden