Noorderlofts Majestat - 25 luxe appartementen

Schouwen-Duiveland - Zierikzee
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 150m2

Over dit project

Gebouwd om te genieten. Dat zijn de 25 exclusieve appartementen van Noorderlofts Majestat. Het nieuwe appartementengebouw aan de waterrand van Noorderpolder in Zierikzee kent een grote diversiteit aan appartementen en penthouses, in verschillende prijsklassen én verschillende woonoppervlakten van 79m² tot 159m². Van een ruim appartement met twee slaapkamers tot bijzonder luxe penthouses met royale buitenruimtes. Een ding is zeker, de appartementen zijn allemaal even luxe gebouwd en vol kwaliteit. Indrukwekkend!

Ruimtelijk wonen met prachtig uitzicht
Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de appartementen van Noorderlofts Majestat ideaal voor u. Door de grote raampartijen ogen de woningen nog ruimtelijker dan ze al zijn. Vanuit de woonkamer bereikt u direct uw balkon, waar u een prachtig uitzicht heeft. Het is afhankelijk voor welk type u kiest, maar elk uitzicht is uniek.

Verschillende woningtypen
Het appartementengebouw kent verschillende woningtypen. Deze typen verschillen onder andere in woonoppervlakte, indeling en balkongrootte. Zo zijn er 5 verschillende soorten appartementen én op de bovenste verdieping van het gebouw bevinden zich 4 exclusieve penthouses. Deze penthouses zijn voorzien van ruime balkons over de volledige breedte van het appartement. Voor ieder appartement geldt dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit uw droomappartement gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen.

Berging en garage
Alle appartementen en penthouses van Noorderlofts Majestat beschikken over een eigen berging en parkeerplaats in de parkeergarage. Zo heeft u voldoende opbergruimte én staat uw auto altijd veilig.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.

Lucht warmtepomp inclusief (standaard) koeling
Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten (trappenhuis, lift, gangen, kelder)
WTW-installatie
Gebouw voldoet aan BENG

Pre Sale
De 25 appartementen van Noorderlofts Majestat zijn in Pre Sale. Heeft u interesse? Laat uw voorkeur weten. Of wilt u meer informatie? Maak dit dan kenbaar bij DELTA makelaardij of Bijdevaate Makelaardij. Zij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noorderlofts Majestat - 25 luxe appartementen
Woningen
0 van 25 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schouwen-Duiveland.

Aanmelden